12 september 2016

ROLIGA PLANER FÖR HÖSTEN

Det var ju där i början av augusti, när man trodde att hösten redan var här och att sommaren var slut för den här gången. Och att man skulle få vänta ett helt år till nästa gång det var dags att ta på sig linne och shorts. Kommer ni ihåg? 

Just då var jag väldigt inne på att hitta en resa till Grekland eller Spanien för att få meeer sol och värme. Kände mig inte alls klar med sommaren. Men så kom den där sommarkänslan tillbaka och nu i september har vi helt underbart väder! Och jag njuter av varje sekund!! Och faktiskt känner jag inte alls så stort behov av att åka iväg längre. Snarare vill jag stanna hemma i Sverige så att jag inte missar den underbara sommaren/hösten vi har just nu.

Däremot är det alltid roligt att planera in saker under hösten så att man har något att se fram emot (sommarvädret lär ju inte stanna för alltid!). Att åka iväg någonstans i Sverige under en helg är också mysigt, kanske besöka en ny plats där man inte varit förut, eller bo på hotell och äta gott. Lite vardagslyx helt enkelt - fast på en helg istället för på en vardag då :)Tofta Herrgård


Vi funderar lite på det HÄR stället utanför Göteborg. Kan tänka mig att det är både vackert och mysigt under tidiga hösten. Att bara vandra omkring i omgivningarna, göra någon liten utflykt och kanske kombinera med en shoppingdag i Göteborg. Känns som ett ställe där man kan koppla av och få lite extra energi.Tofta Herrgård


Andra saker som är inplanerade är en konsert med  Orup och en spa-weekend i november. Tänker att det är såna saker som gör att hösten kan kännas lite roligare! 
Har ni några roliga saker inplanerade framöver?4 kommentarer:

 1. Hej där!
  Ja, visst behöver man lite att se fram emot. Men just nu njuter jag med i fulla drag av den underbara sensommaren!
  Ska på Lena PH konsert och en spa-helg med :))
  Så lite samma lika här:)
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Hejsan,
  Mitt namn är Karin Olsson. Jag vill tipsa er om Urban & I som är en tjänst för dig som är bloggare och som vill tjäna pengar på din blogg. Genom att använda vår tjänst får du inspiration till nya inlägg samtidigt som du gör din blogg mer attraktiv för dina läsare. Maila mig på karin.olsson@urbanandi.se så kan jag skicka mer information alt gå in på urbanandi.se direkt och bli medlem idag.
  Är du redan medlem? Då får du gärna tipsa dina bloggvänner om oss.
  Åldersgräns 16 år.
  Mvh, Karin

  SvaraRadera
 3. Visst är det härligt att ha lite planerade roligheter till hösten. Vi planerar bara renovering ;) Kram Suss

  SvaraRadera
 4. Ja man ska boka massvis av roligheter! Älskar Orup!!

  Kram Jenny

  SvaraRadera

TACK för att du tar dig tid att lämna en hälsning!