27 februari 2011

UTSTÄLLNINGEN

Äntligen är det över! NU känns det riktigt bra:-)

Tack för lyckönskningar och uppmuntran. Det behövde jag, för kvällen innan allra helst ville strunta i alltihop...

Vi var och satte upp alla tavlorna på fredagskvällen och det var stor skillnad på att se dem ligga hemma på köksbordet och att se dem uppsatta på väggen. Vi tyckte själva att det såg riktigt bra ut, men av nån anledning hade jag fått för mig att det inte skulle komma en enda människa och titta. Eller att ingen skulle tycka om bilderna. Så på lördagen ville jag helst stanna hemma och låtsas att jag inte hade något alls att göra med de där bilderna som hängde där... (Hur dum får man vara!?)

Men det kom ett par hundra besökare, varav många barn. Och det var ju speciellt roligt, eftersom tanken med hela projektet var att göra en utställning just för barn. Alla tyckte om bilderna och var intresserade av hur vi hade gjort (och var man kunde köpa så där stora ballerinakex!).

Så allt gick bra till slut :-)

Vi hade 9 st bilder på utställning och kan ni inte komma och se dem på plats finns alla nu utlagda på min hemsida Nilla Q. För er som bor i närheten och vill se bilderna pågår utställningen till den 19 mars.

Och nu lovar jag att inte skriva ett ord till mer om utställningen - ni är säkert lika trötta på den som jag är ;-) Det ska bli skönt att få tänka på nåt annat!

Helgen har gått snabbt och imorgon är det måndag igen....
Önskar er alla en bra start på veckan!


Kram