16 mars 2011

8 SAKER OM MIG

8 saker om mig...helst som ni inte redan vet?

Jag skriver ju oftast precis vad jag tänker och känner här på bloggen, så jag antar att ni redan vet ganska väl vad jag är för en person. Men kanske ni inte visste att:
  • Jag älskar chokladbollar (delicato) men gillar inte alls hemmagjorda.
  • Jag tycker det är roligt att få reklam i brevlådan, ser fram emot att bläddra igenom den.
  • Jag är jättedålig på smink, så jag går obekymrad om hur jag ser ut helt osminkad till jobbet. Vill jag vara extra fin blir det lite mascara på sin höjd!
  • Jag har alltid sett yngre ut än vad jag är. När jag var i 30-årsåldern och skulle köpa en biljett på bussen frågade chauffören om jag skulle ha barn- eller vuxenbiljett... Jag tyckte inte det var det minsta roligt!! NU däremot skulle jag verkligen uppskatta det;-)
  • Jag har inte facebook. Har förstått att jag är ensam om detta i hela världen!
  • Jag har fortfarande inte lärt mig att dricka kaffe (har inte försökt heller, för den delen), men jag dricker mycket te.
  • Jag har sett "the big five" (leopard, lejon, elefant, noshörning och buffel).
  • Alla mina tre barn är födda med planerade kejsarsnitt. Dagen innan J1 skulle plockas ut var jag hos frisören. Jag mådde inte alls bra, kände mig väldigt konstig. Gick hem utan att klippa mig, kände att jag bara inte klarade av att sitta i den där frisörstolen. Jag hade antagligen ont, men uppfattade det inte på nåt annat sätt än att jag kände mig konstig. Först när jag på kvällen ringde till sjukhuset och de började ställa en massa frågor insåg jag att den "konstiga känslan" kom med ganska exakt tio minuters mellanrum och kallas värkar! Jag var så inställd på kejsarsnitt att en sån sak som värkar inte existerade i min värld!
Jaha, det var allt! Var det några nyheter eller kände ni redan till det här?!

Jag väljer att skicka vidare till alla som vill, eftersom jag vet att den här utmaningen gått runt ett tag. Själv tycker jag det är väldigt roligt att få läsa saker om andra! Så ni som inte redan berättat om er själva, här är er chans!;-)

Nu ska jag gå ut i köket och ta hand om brödet jag håller på att baka och i kväll blir det spinning.

Ha det så bra!

Kram

UTMANING

Har fått en utmaning av min bloggvän IngMari med bloggen Chapmans dagbok. Titta in på hennes blogg så ska ni få se världens sötaste "lilla" hund:-)

Utmaningen går ut på att berätta 8 saker om sig själv och det tänkte jag göra lite senare idag. Nu ska jag nämligen fly huset, för idag är vattnet avstängt och hela badrumsgolvet ska bilas upp. Dags för badrumsrenovering nummer 2!

Vi hörs sen!


Kram