18 juli 2010

MER LIDKÖPING

Här kommer några fler bilder från Lidköping, bara för att det är så mysigt och vackert här!Det roligaste här i Lidköping har varit att umgås med familj och släkt. Imorgon åker vi vidare till Jönköping, där vi också har familj och släkt som ska hälsas på. En del av dem har jag inte träffat på några år, så det ska bli väldigt roligt och jag ser verkligen fram emot det.

Dessutom ska C och jag bo en natt på ett coolt designhotell i Huskvarna (!!!), nämligen Huskvarna Stadshotell. Varje rum har olika design med bl.a handsnickrade sängar och specialtillverkade möbler. Titta in på hemsidan för att se bilder på några av de olika rummen!
Jag har aldrig bott där förut, men jag återkommer snart med en rapport om det verkligen är lika bra som det verkar!!

Ha en skön start på veckan!


Kram

LIDKÖPING

Som jag skrev tidigare befinner vi oss just nu i Lidköping, som är en otroligt mysig sommarstad.

Hela stadskärnan består av kvarter med vackra gamla hus, där den gamla stilen bibehållts både genom skyltar, lyktstolpar och andra detaljer.
Det finns många gamla trähus med söta små innergårdar där det känns som om man klivit rakt in i en Astrid Lindgren-film.

Vi har haft barnvakt en liten stund och då passade jag på att ge mig ut och fota lite i denna vackra stad. Mer bilder kommer!

Kram