24 november 2010

EN SNABBTITT...

...på vad som händer hos oss just nu. Igår när vi kom hem hade vi 15 grader i huset. MEN....nya fönster hade vi fått!!!Före:Efter:


ÄNTLIGEN! Kan ju säga att det INTE var planerat att göra fönsterbyte en snöig och mycket blåsig dag i november, utan den saken skulle varit avklarad nån gång i september. Så blev det inte och den historien kanske ni får höra en annan gång, men nu är fönstren i alla fall här:-)

Återkommer med lite snyggare bilder när allt är klart och vi även röjt upp utanför. Just nu ser det ut som en byggarbetsplats, men egentligen är det en fin skogstomt utan insyn, så det passar perfekt att ha stora fönster.

Och till ev. tjuvar som läser denna blogg kan jag meddela att huset numera är larmat, så det går inte att ostört göra inbrott trots att dessa fönster ligger insynsskyddade ;-)
Larm är nånting vi tänkt på länge, men inte orkat ta tag i. Nu blev allt ordnat på en gång och det känns väldigt skönt att ha det gjort. Något som jag tycker är bra är att det ingår ett trygghetslarm. Känns skönt när barnen kommer hem själva från skolan och det inte är så många grannar hemma. Larmar de kommer det inte bara ringa någon från larmcentralen, utan det kommer alltid ut någon till huset för att kontrollera situationen, oavsett om det hänt något eller inte.

Nu ska jag förbereda ett 8-årskalas. Bäst att sätta igång!

Kram