03 oktober 2009

TEKOPPAR

Naturligtvis gillar jag att shoppa. Vem gör inte det?! Men att shoppa dyra saker känns inte alltid bra. Även om det är något jag verkligen behöver tycker jag inte om att göra åt för mycket pengar. Att fynda, däremot, gör mig glad och nöjd. Även om jag då kanske köper något som jag egentligen INTE behöver..!

För ett tag sen var jag på IKEA och köpte koppar. I och för sig brukar jag alltid kunna hitta nånting till "rätt" pris på IKEA, men den här gången var jag riktigt nöjd eftersom kopparna jag köpte (6st) brukade kosta 129 kr men nu såldes för 49kr. Extra bra var det ju också att jag faktiskt behövde nya!Många koppar te hinner det bli varje dag, nu när kylan har kommit...

Bor ni i Uppsala kan jag tipsa er om mitt favorit-te "Uppsalablandning" som finns på Bönor och blad. En kopp av det, när jag sitter med min dator och bloggar - det är vardagslyx för mig!

Kram Pernilla

LILA

Idag har jag ägnat dagen åt att föra in lite lila i vårt hem. Ja, i vardagsrummet i alla fall.


Kuddar, blommor, gardiner... Allt går att få i lila! :)Lila är definitivt årets favorit bland höstfärger hos mig. Just nu har jag en tendens att välja en lila variant av allt jag köper, oavsett om det gäller kläder, inredning eller något annat. Får väl se upp så det inte blir för mycket av det goda ;)

Även ute i trädgården har det blivit en del lila. Eller kanske kan man kalla det rosalila? Så att jag inte verkar helt "obsessed" av denna färg...!


Kram Pernilla