07 november 2016

HEMSIDOR och E-HANDEL


Det här med att klicka hem saker på nätet, visst är det bra!? Och lite farligt… Går ju så snabbt och lätt och sakerna ser ofta så fina ut! När jag handlar på nätet är det viktigt för mig att det finns snygga bilder och att det är enkelt att navigera och hitta det man vill ha.


Jag har själv haft egna hemsidor med e-handel, både när jag erbjöd tjänster som fotograf och när jag tillverkade smycken som jag sålde via nätet. Det var inte i så stor skala, men för mig var det ändå viktigt att det såg snyggt ut och förstås fungerade bra. Att utforma hemsidan och få till en bra e-butik var nånting som jag tyckte var jättekul och faktiskt skulle tänka mig att jobba med lite mer ”på riktigt”.


Just nu håller min son, som går på gymnasiet, på att tillsammans med några klasskamrater  starta upp ett företag. Deras uppgift är att starta och driva ett företag med samhällsanknytning, dvs ett företag som gagnar samhället i stort på något sätt. Just deras företagsidé är att köpa in trendiga mobilskal som säljs till förmån för barncancerfonden.

De tror de kommer behöva en hemsida kombinerat med e-handel webshop som på ett snyggt sätt visar upp deras produkt och gör det enkelt att köpa den. En möjlighet till detta erbjuds bl.a av Starweb, som är ett alternativ de skulle kunna använda sig av. Frågan är dock om det är värt pengarna, eller om man ska försöka sprida information via sociala medel som facebook och instagram mm istället?


Vad tycker ni, vad är viktigt för er för att få en bra köpupplevelse när ni handlar på nätet?


2 kommentarer:

 1. Visst är det himla smidigt att handla via nätet och kul att få hämta ut paket. :)
  Hemsidan ska vara lättnavigerad och bra bilder som visar vad man köper. Lite information om varan.
  Inte för plottrig utan snygg enkel design.

  Kram Kia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att i förhållande till Anderson i flera år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville att han tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften, men han vägrade. Jag förklarade mitt problem med min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en spell caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på spell, hade jag inget annat val än att prova det, jag postas passet caster, och han berättade det var inga problem att allt kommer att bli bra innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löftet att någon jag känner som har en relation problem, skulle jag vara till hjälp för sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpte mig med min egen problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan du maila honom om du behöver hans hjälp i din relation eller annan.

   1) Love Spells
   2) förlorad kärlek Spells
   3) skilsmässa Spells
   4) Förbindelse Spells
   5) Bindnings Stava.
   6) Breakup Spells
   7) Förvisa en tidigare Lover
   8.) som du vill ska främjas på kontoret / Lottery spell
   9) vill att tillfredsställa din älskare
   Kontakta denna stora man om du har något problem för en varaktig lösning
   genom drogunduspellcaster@gmail.com

   Radera

TACK för att du tar dig tid att lämna en hälsning!