06 februari 2010

SMYCKEN OCH DANMARK

Japp, så var första deltävlingeni Melodifestivalen avgjord. Vi är nöjda - tyckte Salem var bäst! Nu ser vi fram emot nästa lördag. Tur att jag kommer hem lagom tills dess!

Jo, jag håller med, det blev lite mycket resande på en gång. Inte mer än att hem och vända känns det som...
Nu är det jobb i Danmark. Jag ska till Århus Universitet och lära mig en ny metod, som vi senare ska använda på vårt lab. här i Uppsala. Men trots att det är jobb det handlar om känns ganska roligt ändå, för jag åker tillsammans med en av mina bästa vänner. Vi har kännt varann i 26 år (!) och nu jobbar vi i samma forskargrupp. Vi har turen att ha varsin snäll chef som tyckte det var roligare för oss att åka tillsammans, även om det inte direkt behövdes 2 personer för jobbet som ska göras. Så bra har vi det!!

Idag har jag ägnat mig åt att göra färdigt de beställningar jag fått på smycken. Ni som har beställt, snart kommer ett paket på posten! Även några namnsmycken har blivit klara att skickas iväg. Vill ni se exempel på fler av mina smycken kan ni titta HÄR.

Får se om jag får i gång datorn i Danmark... Annars blir det en ofrivillig bloggpaus och i så fall önskar jag er alla redan nu en bra vecka!

Kram Pernilla

SMYCKEN, MYS OCH MELODIFESTIVAL

Idag är en härlig dag! Sovmorgon och hela familjen är hemma. Idag ska det bara mysas! Och i kväll är det så klart Melodifestivalen som gäller!:)Jag börjar känna mig lite bättre och orkar vara uppe och det känns skönt. Måste ju hinna tvätta och packa om, för imorgon bär det av till Danmark.Idag ska jag också göra färdigt alla smycken som ska levereras innan Alla Hjärtans Dag. Jag har fått många beställningar och det är verkligen jätteroligt! Jag har även fått några andra beställningar på namnsmycken, som verkar vara väldigt populärt just nu. Fler exempel på stansade smycken kan du se HÄR.Göra smycken och mysa med familjen - så mycket bättre kan man väl inte ha det?! Det är vardagslyx, det!
Hoppas ni alla också har en riktigt mysig lördag!

Kram Pernilla