06 januari 2011

BESÖK

Idag har vi fått besök av två busungar, nämligen lillebror med fästmö! Ungarna är överlyckliga, nu blir det lek och bus i dagarna tre! 


Just nu bakas det pizza i köket och sen var det visst både chips och glass på gång.... Här kommer vi ha en jättemysig kväll, önskar er detsamma!


Kram


FOTOGRAFERING

Visst är det härligt när man hittar något som ger en en massa glädje och energi! Just nu är det fotografering i mitt huvud mest hela tiden. Att fota gör mig helt enkelt så glad!:-D


Det finns många planer och tankar rörande min fotografering och här på bloggen kommer det troligen och förhoppningsvis handla mycket om det. Hoppas ni tycker det är ok!
Just nu jobbar vi med att få klart bilderna till utställningen vi ska ha den 26 februari-19 mars. Jag håller även på att göra en egen hemsida. Hoppas på era synpunkter när den är klar att visa upp!

På söndag ska jag fota en arbetskamrat till C. Innan det var jag så klart tvungen att öva lite, så jag pulsade iväg med C i den halmeterdjupa snön... Han var lite tveksam först, men jag tycker det blev riktigt bra bilder till slut!


Kram