01 september 2016

NYA INREDNINGSDETALJER TILL HÖSTEN


När vi byter årstid, speciellt när sommaren blir till höst eller vinter till vår, får jag alltid lust att göra om här hemma. Det är väl det där med att anpassa färger och detaljer till om det är ljust eller mörkt, tror jag. Det behövs ju inte så mycket för att ett rum ska få en hel ny känsla. Jag brukar nöja mig med att byta ut lite kuddar och plädar och nu på hösten blir det förstås många lyktor och ljusstakar också för att höja mysfaktorn.

Nu gillar jag ju inte alls hösten särskilt mycket och det där med att mysa inne med tända ljus när det bara blir mörkare och mörkare, tidigare och tidigare dessutom…  nej, det är egentligen inte riktigt min grej. Men jag försöker i alla fall intala mig själv att det trots allt är ganska mysigt och om man köper sig en extra mjuk och skön filt eller en riktigt fin lykta kanske det känns lite bättre. Eller vad säger ni!? ;)
Inspiration hittar jag både i magasin, på bloggar och i nätbutiker. På det HÄR stället hittade jag de här fina taklyktorna (och på rea dessutom!)

Och HÄR hittade jag min favoritpläd som jag känner att jag bara måste ha, ser helt underbar ut!
Eftersom jag mer eller mindre går i ide under vinterhalvåret (eller i alla fall önskar att jag kunde göra det!) vill jag också fixa till sovrummet så att det blir riktigt mysigt. Gillar den här stilen och färgerna, ser lite ut som vi redan har det, så jag tror det skulle passa bra. Och sen är det ju soffan som måste bytas ut eftersom den bokstavligen håller 
på att gå av på mitten! :o Men det blir ett större projekt eftersom jag har så svårt att 
bestämma mig för vad jag vill ha. Så för närvarande nöjer jag mig nog med att klicka 
hem lite höstinredning från nätet. Det blir bra så!