01 januari 2010

NYÅRSLÖFTE

Nyårsfirandet är avklarat, nya året är här... Vi hade en jättetrevlig nyårsafton med våra goda vänner och grannar familjen B.

Jag vet inte vad det är, det här med att vakna upp första dagen på ett nytt år. Men jag får genast lust att sätta mig och planera och får en massa idér som jag vill genomföra, nu när jag har ett helt år på mig! Det känns som ett bra tillfälle att dra igång och starta upp en massa saker!

Renovera badrummet, fixa till tvättstugan, göra om i J2:s rum, inreda förrådet till ett kontor, bygga till huset och inte att förglömma - planera någon resa. Eller kanske två? Vi vill ju både till Frankrike och Spanien och...

Men så kommer jag på att jag har lovat mig själv att ta det lugnt i år. Jag brukar inte avge nyårslöften, men det är mitt löfte för i år, 2010.
INTE starta en massa projekt, speciellt inte flera stycken samtidigt. Jag ska koncentrera mig på 2 saker - jobbet och barnen. Jag vill orka med att jobba minst 75% och jag vill orka göra roliga saker med barnen. Det är mina mål för i år. Men det är svårt att hålla sig lugn:( Det finns så mycket jag vill göra!

Nu är vi i alla fall äntligen lediga tillsammans hela familjen. 3 hela dagar då vi bara ska umgås. Pulka, skidor, äventyrsbad och kanske bio finns med i planeringen. Vi får se hur mycket vi orkar och hinner. Bäst att inte planera för mycket. Det vore ju synd att bryta sitt nyårslöfte redan de allra första dagarna på det nya året ;)


Kram Pernilla