01 januari 2010

NYÅRSLÖFTE

Nyårsfirandet är avklarat, nya året är här... Vi hade en jättetrevlig nyårsafton med våra goda vänner och grannar familjen B.

Jag vet inte vad det är, det här med att vakna upp första dagen på ett nytt år. Men jag får genast lust att sätta mig och planera och får en massa idér som jag vill genomföra, nu när jag har ett helt år på mig! Det känns som ett bra tillfälle att dra igång och starta upp en massa saker!

Renovera badrummet, fixa till tvättstugan, göra om i J2:s rum, inreda förrådet till ett kontor, bygga till huset och inte att förglömma - planera någon resa. Eller kanske två? Vi vill ju både till Frankrike och Spanien och...

Men så kommer jag på att jag har lovat mig själv att ta det lugnt i år. Jag brukar inte avge nyårslöften, men det är mitt löfte för i år, 2010.
INTE starta en massa projekt, speciellt inte flera stycken samtidigt. Jag ska koncentrera mig på 2 saker - jobbet och barnen. Jag vill orka med att jobba minst 75% och jag vill orka göra roliga saker med barnen. Det är mina mål för i år. Men det är svårt att hålla sig lugn:( Det finns så mycket jag vill göra!

Nu är vi i alla fall äntligen lediga tillsammans hela familjen. 3 hela dagar då vi bara ska umgås. Pulka, skidor, äventyrsbad och kanske bio finns med i planeringen. Vi får se hur mycket vi orkar och hinner. Bäst att inte planera för mycket. Det vore ju synd att bryta sitt nyårslöfte redan de allra första dagarna på det nya året ;)


Kram Pernilla

15 kommentarer:

 1. Ett mycket sunt nyårslöfte tycker jag. Önsar er ett riktigt gott nytt år. Kram

  SvaraRadera
 2. Oj vad det känns igen allt för väl!
  Har själv idag suttit och drömt mig bort i min inspirationspärm på gott och på ont...
  Hoppas du klarar av att leva upp till ditt löfte!

  Ha det bäst! Åse

  SvaraRadera
 3. Jag känner igen det där med att man vill så mycket... Men det är tufft att hinna med hus, familj och jobb. Det är ett klokt och sunt nyårslöfte att dra ner på tempot! Toppen att fira med grannar så man inte har så långt hem... Kram Stina

  SvaraRadera
 4. KIkar in...


  Gott Nytt 2010!

  mvh Pia

  SvaraRadera
 5. Hej

  Här för första gången. Ville lämna ett tecken....
  Önskar dig en bra år!

  SvaraRadera
 6. Hej svejs!
  Vilket bra nyårslöfte! Kom ihåg det nu, hela året :) Jag känner igen det där med att man är så ivrig att starta en massa projekt, men barnen kommer ju lätt i kläm då. Om huset ska renoveras hela tiden alltså.
  Vad glad jag är att Julia tycker om bakverken! Hälsa henne från tant Anna ;)
  Kram o goood fortsättning!
  Anna

  SvaraRadera
 7. Hej och tack för raderna hos mig!

  Det låter som ett sunt nyårslöfte. Fast jag vettetusan hur jag skulle klara av att infria det...men jag skulle må bra av att sätta upp ett sådant mål jag med ;)

  Önskar en god natts sömn...

  Anna

  SvaraRadera
 8. Så fin stjärna i förra inlägget!!
  Haha... ja nog har vi liknande tankar...:)
  Tack och lov att det inte tar någon energi att drömma... och motion i pulkabacken ihop med familjen tror jag är den allra bästa!!
  Kram

  SvaraRadera
 9. Hoppas din första dag på det nya året har varit fab!:-) Kram Sofia

  SvaraRadera
 10. Känner igen det där med att man vill mer än man hinner. Jag har också lovat mig själv att inte börja på fler saker samtidigt. Men ibland blir det många beställningar och jag har tur som får jobba med min hobby.
  Det är nästan så att ju mer man matar viljan att skapa desto mer vill den ha./Mia

  SvaraRadera
 11. Ja planer finns det hur mycket som helst här också ,men man får ta lite efterhand så att man hinner njuta av vardagen, familj och vänner också.
  Ha en riktigt bra dag! Kram Kicki

  SvaraRadera
 12. Låter som en bra plan:) Gott nytt, kram Mia

  SvaraRadera
 13. Det låter som att du redan är påväg att bryta ditt löfte. Tror dock att du kommer att få ett fint år även om det är ett par projekt som rullar samtidigt. Du kan iallafall avsluta dina projekt. Det är mer änvad jag kan.

  Ha det så kul i pulkbacken. Nu ska jag njuta av snön då det är bäst att passa på.

  SvaraRadera
 14. Vilka underbara tankar! Jag känner så väl igen mig i allt det du skriver! Tack goa för dina fina tankar hos mig, blir så glaaad! Du ger mig jättemycket i dina inlägg här, tack för att du delar med dig av ditt!!!

  Sköt om dig!
  Kram L-L

  SvaraRadera
 15. Det låter som ett klokt nyårslöfte. Men visst vill man mer än tiden räcker till för.

  SvaraRadera

TACK för att du tar dig tid att lämna en hälsning!