22 juni 2010

CANVASTIPS

För ett tag sen var vi på semester i Spanien. Som ni förstår blev det en hel del fotande :D

Eftersom mina barn är villiga fotomodeller fick jag en massa bra bilder. Det kommer nog bli en hel del förstoringar framöver - i själva verket skulle jag nog kunna tapetsera hela huset med spanienbilder! :O
Inte bara det att jag tycker mina barn är så fina (förstås!) utan för att det också är så härliga minnen att se tillbaka på.

Hur som helst, när jag framkallar bilder brukar jag göra det via nätet och jag har använt mig några gånger av Fuji direkt, som jag har blivit nöjd med. Just nu har de ett erbjudande där man kan beställa canvastavlor storlek 20X30 för 95kr. Jag har inte gjort det förut, så jag vet inget om kvalitén, men till det priset tycker jag det är värt att prova.

Nu har jag äntligen lyckas välja ut tre bilder jag ska förstora. Men efter lite bildredigering var jag även tvungen att välja om bilderna skulle vara i färg eller svartvitt. Det är ju så svårt att bestämma sig!

Det här är orginalbilderna:
Men till slut bestämde jag mig för att beställa dem i svartvitt. Dels för att jag alltid tyckt det är så snyggt med svartvitt, dels för att jag tror det passar bäst i vårt sovrum, där de ska hänga.Men... det är ju så svårt att bestämma sig! Tänk om jag valde fel! Vad tycker ni?
Kram