25 juni 2011

HÄMNDEN ÄR LJUV

Trots allt som finns att se och göra i Danmark är väl ändå nästan Legoland det första man tänker på när man tänker på Danmark?

Det är verkligen en plats som är rolig för både vuxna och barn och vi hade en underbar dag där. Det var en stor fördel att vara där så tidigt på säsongen för till de flesta åkattraktioner var det inga köer alls, vi kunde gå in och ut som vi ville.I början var det ganska många mörka moln, men vi hade tur och slapp regn och lite längre fram på dagen blev det t.o.m sol och dags för solglasögon :)
När vi var på Legoland förra gången var A 6 år och älskade åkattraktionen "Kålormen" För er som inte provat den kan jag meddela att den är något av det värsta man som vuxen kan åka. Vagnarna är så små att man trycks mot sidan och får hålla fast sig allt man kan medan ormen både hoppar och åker runt, runt så att man blir alldeles yr och illamående. Alla barn, däremot, verkar älska den....

Vid förra besöket var det jag som fick åka denna tur med A om och om igen. Den här gången fick han överta ansvaret och åka med J2. Kunde väl inte vara så farligt?Eller...?


Och J2 ville åka måååånga gånger. Hämnden är ljuv.... ;)

Kram