09 augusti 2012

SISTA DOPPET FÖR I ÅR?

Förra sommaren åkte vi flera gånger till sjön och tog ett kvällsdopp, istället för att trängas med alla andra under dagen.
I helgen var vi till sjön och badade för första gången den här sommaren! Och troligen den sista också... Det har inte varit någon badsommar i år direkt och kvällsdopp har inte varit så lockande.

Vi har äntligen övertygat J1 om att det är fullt möjligt att bada i en sjö (även om vattnet ser alldeles giftgrönt ut!). Han har tidigare föredragit pooler och bassänger, men efter att vi varit nere i Småland och badat både i fina Vättern och andra sjöar insåg han plötsligt tjusningen med att bada "ute i naturen" :)


J2 älskar att bada, oavsett om det handlar om poolen, sjön eller havet. Hon är så stolt över att hon nu kan simma och trots att det inte blivit så många tillfällen att öva sig sitter det fortfarande i.
Men jag undrar just om det blir några fler badtillfällen i år. Känns mer och mer höst och även om solen är framme ibland är det inte tillräckligt varmt (enligt mig!) för att bada och sommarkänslan har på nåt sätt redan försvunnit.

Kanske beror det inte på vädret utan det faktum att vi varit i skolan 2 dagar och skolat in J2 på fritids. Snart börjar jobb och skola igen och då är hösten snart här...

Det enda som är roligt med hösten är att det är den årstid jag blir mest sugen att köpa nya kläder :) Och nu har jag lovat J2 att klicka hem lite skolkläder från Ellos. Där fanns nämligen den enda ryggsäcken i hela världen som skulle passa som skolväska och den fick man på köpet om man handlade nåt! Ja, det är väl bara att sätta igång och handla då :) Där har de verkligen lyckats!
Kram