09 augusti 2012

SISTA DOPPET FÖR I ÅR?

Förra sommaren åkte vi flera gånger till sjön och tog ett kvällsdopp, istället för att trängas med alla andra under dagen.
I helgen var vi till sjön och badade för första gången den här sommaren! Och troligen den sista också... Det har inte varit någon badsommar i år direkt och kvällsdopp har inte varit så lockande.

Vi har äntligen övertygat J1 om att det är fullt möjligt att bada i en sjö (även om vattnet ser alldeles giftgrönt ut!). Han har tidigare föredragit pooler och bassänger, men efter att vi varit nere i Småland och badat både i fina Vättern och andra sjöar insåg han plötsligt tjusningen med att bada "ute i naturen" :)


J2 älskar att bada, oavsett om det handlar om poolen, sjön eller havet. Hon är så stolt över att hon nu kan simma och trots att det inte blivit så många tillfällen att öva sig sitter det fortfarande i.
Men jag undrar just om det blir några fler badtillfällen i år. Känns mer och mer höst och även om solen är framme ibland är det inte tillräckligt varmt (enligt mig!) för att bada och sommarkänslan har på nåt sätt redan försvunnit.

Kanske beror det inte på vädret utan det faktum att vi varit i skolan 2 dagar och skolat in J2 på fritids. Snart börjar jobb och skola igen och då är hösten snart här...

Det enda som är roligt med hösten är att det är den årstid jag blir mest sugen att köpa nya kläder :) Och nu har jag lovat J2 att klicka hem lite skolkläder från Ellos. Där fanns nämligen den enda ryggsäcken i hela världen som skulle passa som skolväska och den fick man på köpet om man handlade nåt! Ja, det är väl bara att sätta igång och handla då :) Där har de verkligen lyckats!
Kram


10 kommentarer:

 1. Härliga badbilder! Men huga det måste vara kallt...
  Håller med dig, på hösten vill man verkligen shoppa både kläder och till hemmet.
  Kram Suss

  SvaraRadera
 2. Vilka fina badbilder! Nej inte har det blivit mycket badande den här sommaren :(. Jag gillar faktiskt hösten så för mig är den välkommen nu, jag har börjat ställt in mig på höst. Ha en riktigt skön helg! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 3. Fina badbilder....men måste ha varit kallt...

  Kramis/Heléne

  SvaraRadera
 4. Å, Nilla...jag ficken akut hemlängtan. Efter augusti, bada i sjöar, längta efter hösten. Stockholm.

  Underbara bilder!

  Kram
  Lotta

  SvaraRadera
 5. Den här sommaren har verkligen varit upp o ner!
  Men bilderna strålar av glädje, bättre sent än aldrig!

  kram o trevlig helg!

  SvaraRadera
 6. Härliga bilder! Vad fint att han vågar bada i sjön nu :) Kvällsdopp är så fina - det är en ro i det på något vis.

  SvaraRadera
 7. Härliga bilder!

  Jag var precis och hämta ut ett paket med vinterkläder till barnen plus några jeans och toppar/t-shirtar. Så mycket som behövs nu när vi går mot kallare väder igen.

  Kram, kram

  SvaraRadera
 8. Mysigt med kvällsdopp!:) Har verkligen inte varit många dagar med bad den här sommaren, jag har inte badat en gång i sjön. Vi får ta igen badandet när vi åker till Turkiet!:)
  Jag börjar aldrig så tidigt annars utan då är det som tidigast 7.30 och det är typ en gång på tre veckor. Var inte kul alls att gå upp så tidigt. Enda fördelen var att jag skutade redan kl 12.15!:)
  Kram

  SvaraRadera

TACK för att du tar dig tid att lämna en hälsning!