20 februari 2012

SEMLOR ELLER GI ?

Just nu, när alla andra skriver om och visar bilder på mumsiga semlor, har jag bestämt mig för att köra lite GI igen. Lite dålig timing, kanske.... Sån tur är har jag redan hunnit få i mig ganska många semlor redan ;)


Och GI-mat är ju inte helt fel heller!Jag brukar inte hålla mig till den "strikta GI-dieten" (där man i stort sett helt undviker kolhydrater) någon längre tid, men det är ett bra sätt att komma igång. Det har blivit lite väl mycket fika och chips den senaste tiden! Jag känner mig inte ens sugen på det längre, jag mår ju egentligen mycket bättre när jag äter bra mat och måttligt med fika.
Idag har varit en innedag igen, trots att solen strålat. Kanske var det lite för tidigt att ge sig iväg ut igår, för förkylningen blev genast sämre igen. Men det har varit mysigt ändå. Vi har ägnat en del av dagen åt att jobba i photoshop och gjort en rolig bild som jag ska visa när den är klar:)


Kram


VARDAGSLYX

Hade en väldigt skön dag igår. Tänk att "Nickis" kan vara en så bra barnvakt! Har liksom aldrig sett det på det sättet förr...

2 timmars födelsedagskalas på Nickis = 2 timmars fika på egen hand för C och mig. Bara vi. Ensamma. Hur ofta händer det!?

Vardagslyx:)
Här har vi sportlov den här veckan, så det borde bli en bra vecka:) Önskar detsamma för er, med eller utan lov!


Kram