28 februari 2010

MORMORSBLOMMA

I helgen har det regnat och det gav faktiskt lite vårkänslor! Inte för att snön försvann precis, men det gav ändå lust att få in lite vårfärger och framför allt lite blommor!

De här söta blommorna köpte jag hos Jeanette, som har bloggen Allt och inget med Jeanette.
Hon arbetar i blomsterbutiken Chess som ligger alldeles nära där jag bor och de har sååå mycket fint. Alldeles FÖR mycket fina saker, faktiskt! När jag är där kan jag aldrig bestämma mig för vad jag ska köpa och det brukar istället sluta med att jag går tomhänt därifrån...


Men nu var det precis såna här blommor jag letade efter, så den här gången blev det inte så svårt. Mycket nöjd med mig själv skulle jag betala - bara för att upptäcka att jag inte hade plånboken med mig! Sån tur var fick jag lägga undan blommorna (första gången jag gjort det med blommor!) och komma tillbaka lite senare:)



Sankt Paula påminner mig så om min Mormor, som hade fullt av dessa blommor i olika färger, alltid i full blom. Hon gick alltid och pysslade med sina blommor och de trivdes så bra hos henne. Mina blommor, däremot, dör i parti och minut...
Men de här ska jag verkligen föröka komma ihåg att vattna och sköta om så att de blommar riktigt länge. För varje gång jag tittar på dem påminns jag om min älskade Mormor, som var en av de mest fantastiska personer jag haft i mitt liv.
Kram Pernilla