09 april 2010

GLAD IDAG :)

Det blir glest mellan inläggen ett tag framöver, tror jag. Och jag är ledsen att jag är dålig på att titta in hos er just nu.
Jag är fortfarande väldigt trött, men det största problemet är att jag inte klarar mer än ungefär 10 minuter framför datorn i taget. Titta på TV, läsa eller använda datorn fungerar inte alls, då ögonrörelserna gör mig yr :(

Men trots att det inte är mycket bevänt med bloggen för tillfället har jag lyckats få 2 st awards. Hur glad blir man inte då!?! :D

Denna award fick jag från söta Sara, med bloggen Hemma hos Pemmel. Sara är så härligt positiv och jag blir alltid glad av att besöka hennes blogg!


Denna award fick jag av Grodmamman med bloggen En grodmammas vardag. Där får man ta del av just vardagen så som den är, dvs inte alltid helt perfekt. Det tycker jag är så skönt, för där kan jag känna igen mig! Grodmamman är dessutom en av mina mest trogna läsare och generös med kommentarer, vilket alltid gör mig lika glad!:)

Den här gången väljer jag att inte följa de regler som kommer tillsammans med awarden, när det gäller att skicka den vidare. Istället vill jag ge dem till alla er som fortsätter tittar in här (trots att det inte händer så mycket) och till alla som skrivit så otroligt snälla, omtänksamma och uppmuntrande kommentarer till mig. Tänk att "okända" bloggvänner kan betyda så mycket!

Ha en riktigt skön fredag!

Kram