01 februari 2010

En ny typ av sparande


Julia är en väldigt företagsam och påhittig liten 3,5-åring. Ibland vet man inte riktigt vad som rör sig i hennes huvud, men tydligen fick hon för sig att suga på en enkrona. Det var bara det att enkronan inte ville stanna i hennes mun...tja den tog en enkel tur ner i magen på henne. Hönspappa (kan man kalla sig hönspappa?) som jag är har jag ringt till tre olika mottagningar och rådgivningar och samtliga har gett mig lugnande besked:"Ge det lite tid (upp till 72 timmar)den kommer ut." Suck!Hon gjorde en Emil. Rådgivarna som jag talat med under dagen har alla tröstat mig med att det är väldigt vanligt bland barn att de just testar att vara levande spargrisar! Nu väntar vi på återbäringen...


Julia hittade en fantastisk möbel igår. Den går väl inte riktigt in i vårt hem men både jag och Julia blev väldigt förtjusta i denna stol. Tänk att få sitta i knät på MammaMu!

Far o dotter

Inte trodde väl jag att jag någonsin skulle få tånaglarna målade. Men, någon gång ska väl vara den första! De blev tjusigt målade av Julia...lila...ursnyggt!!! Hon vill måla mina fingernaglar också. Kommer se så fint ut när jag kommer till jobbet med lila naglar! Tänker inte publicera en bild på mina tår, eftersom jag tror att de kan anses som stötande i sitt nuvarande skick, den lila färgen till trots.

Häng kvar för ytterligare ett inlägg ikväll som inbegriper min dotter och reda pengar.

veckans tanke v5

Nilla hälsar så mycket från London och har med sig en veckans tanke till Er alla.