01 februari 2010

En ny typ av sparande


Julia är en väldigt företagsam och påhittig liten 3,5-åring. Ibland vet man inte riktigt vad som rör sig i hennes huvud, men tydligen fick hon för sig att suga på en enkrona. Det var bara det att enkronan inte ville stanna i hennes mun...tja den tog en enkel tur ner i magen på henne. Hönspappa (kan man kalla sig hönspappa?) som jag är har jag ringt till tre olika mottagningar och rådgivningar och samtliga har gett mig lugnande besked:"Ge det lite tid (upp till 72 timmar)den kommer ut." Suck!Hon gjorde en Emil. Rådgivarna som jag talat med under dagen har alla tröstat mig med att det är väldigt vanligt bland barn att de just testar att vara levande spargrisar! Nu väntar vi på återbäringen...


Julia hittade en fantastisk möbel igår. Den går väl inte riktigt in i vårt hem men både jag och Julia blev väldigt förtjusta i denna stol. Tänk att få sitta i knät på MammaMu!

11 kommentarer:

 1. Då får vi hoppas på återbäring nu då!:) Dessa barn, vad de hittar på.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Tänk vad man ska behöva vara med om när man har barn! Man upphör aldrig att förundras... Astrid Lindgren måste ha varit med om det mesta *hihi*.
  Kram/ Anna

  SvaraRadera
 3. Hej! Återbäringen kommer, var bara lugn! När dottern var liten fick vi återbäring i form av en liten grön gubbe (som kom med cornflakes paket) Det var på dagis uttaget skedde:) Gissa om jag blev förvånad!

  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. ingen fara, jag svalde en stor knapp en gång, och också den kom ut utan problem.

  SvaraRadera
 5. ja det är inte alla som har självaste kungen i magen :) Kram

  SvaraRadera
 6. Oj då... Ni får hoppas på ränta...:)

  SvaraRadera
 7. Vilken härlig liten tjej ;) Min äldsta ,som nu är 19, hon pillade in ett rönnbär i näsan när hon var 3 år. Hade tittat på Madicken hi,hi. Nilla

  SvaraRadera
 8. Du kan vara lugn den kommer snart ut igen.
  Det var verkligen ett nytt form av spara, blir det ränta månetro?

  kram tessan

  SvaraRadera
 9. Hihi herregud...Men ut kommer den ju alltid.

  Kram Anne

  SvaraRadera
 10. Sånt som händer. Min syster pillade in Chikita klistermärken i näsan tre gånger som liten och svalde mina favvokulor. Det är väll så det ska vara ibland :) Ni verkar ha det mysigt.

  SvaraRadera
 11. Vår son avalde en 5 krona...
  Han fick rätt ont i magen ett tag, men det gick över.
  Hönsmmamman i detta fallet åkte till barnakuten...

  Minns inte om vi hittade den eller om han fick en ny... :)

  Jeanette

  SvaraRadera

TACK för att du tar dig tid att lämna en hälsning!