28 september 2012

VARDAGSBILDER SKAPAR MINNEN


Jag älskar ju att fotografera och tycker om snygga bilder på både människor, mat , bakverk och inredning.
Men när man sen tar fram sina bilder efter några år, så är det oftast inte de där snygga, stylade bilderna som är roliga att titta på. Det där fina brödet som blev fotat ur alla möjliga och omöjliga vinklar är liksom inte särskilt intressant längre.

Det som däremot är kul att se är alla vardagsbilder, som påminner om hur vi hade det och vad vi gjorde i vår dagliga vardag. Bilder på minnen som verkligen betyder någonting, även om det inte var nåt speciellt som hände . För det är ju minnen av vårt liv, som det var just då. 

Så jag har bestämt mig för att fota mer vardagsbilder, där det inte är så viktigt om det är stökigt i bakgrunden. Eller om middagen består av bleka makaroner serverade ur kastrullen på bordet istället för en fint upplagd middagsrätt. Inte plocka undan utan låta ligga kvar. Faktiskt något jag har riktigt svårt för! Gillar inte störande element... 
Men nu ska jag anstränga mig att inte genast rensa bort de "felaktiga" bilderna, för faktum är att det är just de där störande elementen som brukar vara mest roliga att titta på och minnas;)
 "Titta där står den där gamla fula brödrosten som alltid brände vårt bröd,  vilket J1 struntade i och istället bredde ett extra tjockt lager sylt på istället, så ingen annan fick nåt!"

Minnen ♥


Bilderna är minnen från vår förra shoppingtur, då J2 önskade sig en "onepiece". 
Det blev ingen då, men det blev en ny shoppingtur idag och inköp av detta plagg som jag tycker är så fult, men som hon är så söt i!!! Hela kvällen har hon tillbringat i den och hon är sååå lycklig:)Önskar er en trevlig, mysig och skön helg!Kram