11 mars 2011

BARNFOTOGRAFERING FORTS.

Den här lilla tjejen fotade jag i onsdags och det var det svåraste jag gjort hittills!
Jag trodde att utmaning skulle vara att få till ljuset, eller rättare sagt att ha tillräckligt med ljus. Men det var inga problem alls. Jag hade inga lampor tända, använde inte blixt utan det räckte bra med det naturliga ljuset.
Däremot tyckte jag det var svårt att få till snygga och varierade bilder.

Hon hade precis lärt sig att ligga på mage och hålla upp huvudet så jag försökte få några såna kort. Men dels så orkade hon inte så länge, utan blev snabbt trött och ledsen, dels välte hon väldigt lätt! Så det gällde att vara snabb!

Vi provade också att sätta henne i en fåtölj och puffa upp med kuddar, men när de är så små sjunker de ju ihop så lätt, så ganska snart satt hon dubbelvikt!

Och att få till snygga bilder när hon bara låg på rygg på en filt var inte heller lätt, de såg mest tråkiga ut...

Så det var en utmaning, helt klart! Nästa helg ska jag fota igen, men den lille killen är lite äldre, så kanske går det lite lättare då!

Har ni några tips, råd eller idéer när det gäller bebisfotografering får ni gärna maila eller skriva några rader i kommentatorsfältet.

Jag vill också passa på att tacka er för att ni tittar in här! Roligt att ni är så många och väldigt kul att så många tar sig tid att skriva en kommentar. Det är så mycket roligare att blogga när man får lite feedback:-)
Eftersom jag varit så trött i veckan har det inte blivit någon träning. Men idag var jag lite piggare och sååå sugen på att träna! Så fort jag kom hem kastade jag ner träningskläderna i väskan och rusade iväg till bussen. Hann träna en timme innan de skulle stänga och efter det mådde jag så BRA!
Nu sitter jag och myser framför brasan och dricker cola och tittar på film med J1:-) Imorgon är det ridning för J2 (hoppas på en solig och skön dag!) och sen ska vi åka till IKEA. Var alldeles för längesen jag var där!

Ha det bra!

Kram