13 oktober 2009

SMYCKEN

Idag har jag varit hemma med en lagom sjuk dotter. Vi har haft en riktigt mysig dag, läst böcker, gräddat pannkakor till lunch och så har jag äntligen fått lite tid att fortsätta min smyckestillverkning. Jag har 2 julmarknader inbokade, så jag borde verkligen se till att få något gjort... Tiden går ju alltid fortare än man tror och innan man vet ordet av är det redan december!

Idag har jag ägnat mig åt att göra namn/textsmycken. Kunden får förstås bestämma själv vad det ska stå, men det är bra att ha med sig visningsexemplar.
Idag har jag bl.a gjort ett smycke till mig själv ;) som består av en ring "lycka" där jag fäst 3 st tags med mina barns namn. Istället för en vanlig kedja har jag chips av bergskristall på en nylontråd. (Bilden är klickbar om ni vill se den i förstoring)

Kram Pernilla

SNÖ!

Men är det inte... Jo, det är det! SNÖ!!! Det är vinter!
Idag var det inga problem att få upp ungarna, för det var alldeles vitt ute och de drog genast slutsatsen att det blivit vinter.

-Mamma, kan vi åka pulka?
-Mamma, var är mina skidor?
-Mamma, kan vi åka till tipptoppen? (vår största backe här i Storvreta)

Men det blev inget med det. Så snart jag fått iväg dem till skolan rusade jag ut och hann fotografera lite innan snön började smälta bort. Vinter kan man nog inte kalla det. Men en liten försmak i alla fall...
Ha en bra tisdag!

Kram Pernilla