30 augusti 2012

BEBISFOTOGRAFERING


Idag har jag haft en fantastiskt rolig dag!

Jag har haft besök av Emma och Eliah, och vi hade en hel förmiddag tillsammans. Emma har bloggen Från min sida sett och det är just genom våra bloggar som vi fått kontakt. Eliah är hennes lilla son och idag kom han hem till mig för att bli fotograferad! Så här såg det ut :)

Jag har inte gjort så många bebisfotograferingar förut, så det blev en hel del experimenterande som Eliah snällt ställde upp på. Han var verkligen hur duktig som helst! Jag fick många bra bilder som jag ska visa så snart jag redigerat dem. Idag får ni istället se en bild på Emma och Eliah tillsamman, eftersom de är så fina båda två!


Att träffa en bloggvän är lite speciellt. Det är spännande att möta någon vars vardag man följer, men aldrig träffat på riktigt. Man bildar sig en uppfattning om personen utifrån vad den skriver i sin blogg, men man vet egentligen inte om den stämmer. När det gäller Emma visade hon sig vara minst lika trevlig som hon verkat i sin blogg! Både jag och min familj trivdes tillsammans med henne och Eliah och hade som sagt en fantastiskt rolig dag :)

TACK Emma och Eliah för idag! Bra jobbat :)


Nu blir det en liten paus för bloggen, men jag återkommer snart :)kram