07 juli 2012

UTE PÅ ALTANEN

Ni frågade om hur vi hade gjort på vår altan, som det syntes lite av i FÖRRA inlägget. Det syns inte så väl på den här bilden, men vi har satt upp en paviljong på trädäcket.

Den har tak av tyg och väggarna består av myggnät, som går att skjuta åt sidorna på dagarna, men som vi drar för så att vi kan sitta där på kvällarna (tomten ligger mot skogen, så det kan bli ganska mycket mygg). Lite "tältkänsla", men myggnäten är så tunna, så man tänker inte så mycket på att man stängt in sig eftersom det fortfarande går att se ut.


Soffan är mitt "projekt lastpallar" som jag skrev om HÄR. Anledningen till att den inte visats upp på bloggen som jag lovade är förstås att den inte blivit klar.... Jag är bra på att starta projekt, men mindre bra på att slutföra dem! Det som är kvar är att sätta dit ett lock på ryggstödet vi byggt och sen har jag tänkt att  betsa den lite brunaktig, så att alla pallarna får samma färg. Bilder kommer...... kanske ;)


Nu är det grilldags igen, härligt att kunna vara ute! Det har varit molnigt hela dagen, men 25 grader varmt. Det börjar likna sommar trots allt :)

Ha en fortsatt skön lördag!
Kram