10 oktober 2010

VINNAREN I UTLOTTNINGEN

Jätteroligt att så många ville vara med!

Men många lappar blev det att skriva och sen att klippa ut. Speciellt eftersom flera av er skulle ha två lotter. Så efter ett tag blev jag trött i handen... Sån TUR var fick jag genast hjälp :-)

Och naturligtvis fick jag också hjälp med dragningen Vi tyckte det var sååå spännande! :-)Och vinnaren blev...

.... VITA NYANSER!

Väldigt roligt tycker jag, då Lise-Lott är en av mina goaste bloggvänner! Hennes blogg var en av de första jag började läsa och jag blev så inspirerad att jag startade min egen blogg. Bloggen är fortfarande en av mina absoluta favoriter med otroligt vackra bilder, då Lise-Lott är duktig både som stylist och fotograf. Ett besök på hennes blogg Vita Nyanser rekommenderas varmt!

Kram


UTMANING

En rolig början på söndagen:

Fick se att jag fått en utmaning av Ingela. Det var väldigt kul att läsa hennes svar, faktiskt så kul att jag fick lust att anta utmaning genast!

Här kommer mina svar:1. What is your favorite word?


Mitt favoritord är...nybakad! Jag älskar att baka och älskar att äta nybakta godsaker ;-)


2. What is your least favorite word?

Måste. Jag tycker inte om när jag "måste" nånting överhuvudtaget. Jag kan gärna städa eller hänga tvätten av egen fri vilja, men inte om jag måste!


3. What turns you on creatively, spiritually or emotionally?

Allt som är vackert! Det gör mig glad :-)4. What turns you off?

Lögner och människor man inte kan lita på.5. What is your favorite curse word?

Uppväxt i en frikyrklig miljö som jag är, svär jag faktiskt inte! Inte högt i alla fall. I mitt huvud däremot kan det förekomma ett och annat fult ord!;-)6. What sound or noise do you love?

När någon av barnen öppnar ytterdörren och ropar "Hej mamma!"7. What sound or noise do you hate?

Oj, det är många... Efter min hörselskada är det väldigt många ljud som stör mig, jag älskar numera tystnaden! Men nånting som jag ALDRIG gillat är de där högfrekventa "tjejskriken" som vissa barn har som vardagsljud när de leker. Och så det där knakandet i lederna när folk drar i sina fingrar. Det borde man få böter för!


8. What profession other than your own would you like to attempt?

Fotograf. Det är mitt stora intresse (just nu i alla fall - jag är ganska ombytlig av mig!) Jag skulle verkligen vilja prova på att fota lite mer seriöst.9. What profession would you not like to do?

Ingenting inom vården. Klarar inte av att se folk ha ont. Eller behöva utföra massa obehagliga undersökningar som att stoppa slangar ner i magen på folk eller liknande. Jag förstår ju att nån måste göra det, men jag vill inte vara närvarande!


10. If Heaven exists, what would you like to hear God say when you arrive at the Pearly Gates?

"Välkommen! Din Mormor väntar på dig alldeles innanför porten!
Jag skickar vidare till:

Room of karma


Hemma på Kråkered

Shabbig men chic


Lauras gård

Hemma hos Pemmel

Inget tvång, bara om ni har tid, lust och känner för det, så klart!


Kram