29 januari 2011

MITT FÖRETAG

Mitt nyårslöfte i år var att göra det jag tycker är roligt och mår bra av, UTAN krav. Utan att oroa mig för om det kommer gå bra eller dåligt eller vad andra tycker och tänker. Att våga försöka och inte fundera så mycket på om jag verkligen kan, om jag verkligen klarar av det.



Så nu håller jag på att startat mitt eget företag, där jag framför allt vill arbeta med porträttfotografering. Jag kommer arbeta med fotografering vid sidan av mitt vanliga jobb. Det är viktigt för mig att jag kan fortsätta att känna samma glädje med fotograferingen som jag gjort tidigare, utan några krav på att verksamheten ska försörja oss. Men eftersom att fotografera roligaste jag vet hoppas jag naturligtvis att det ska gå bra och bli något jag får ägna mycket tid åt :-)

Min hemsida är inte riktigt klar, men jag skulle värdesätta era synpunkter på allt från upplägg till design. Vill gärna veta om något upplevs som oklart, rörigt, svårt att hitta, om det fattas någon information eller om det är något annat jag bör tänka på.



www.nillaq.se

Har du tid och lust att titta in så blir jag väldigt glad!:-D



Kram