29 januari 2011

MITT FÖRETAG

Mitt nyårslöfte i år var att göra det jag tycker är roligt och mår bra av, UTAN krav. Utan att oroa mig för om det kommer gå bra eller dåligt eller vad andra tycker och tänker. Att våga försöka och inte fundera så mycket på om jag verkligen kan, om jag verkligen klarar av det.Så nu håller jag på att startat mitt eget företag, där jag framför allt vill arbeta med porträttfotografering. Jag kommer arbeta med fotografering vid sidan av mitt vanliga jobb. Det är viktigt för mig att jag kan fortsätta att känna samma glädje med fotograferingen som jag gjort tidigare, utan några krav på att verksamheten ska försörja oss. Men eftersom att fotografera roligaste jag vet hoppas jag naturligtvis att det ska gå bra och bli något jag får ägna mycket tid åt :-)

Min hemsida är inte riktigt klar, men jag skulle värdesätta era synpunkter på allt från upplägg till design. Vill gärna veta om något upplevs som oklart, rörigt, svårt att hitta, om det fattas någon information eller om det är något annat jag bör tänka på.www.nillaq.se

Har du tid och lust att titta in så blir jag väldigt glad!:-DKram

23 kommentarer:

 1. *Grattis Nilla*, till ditt nya företag!

  Självklart ska jag gå in o titta på din nya hemsida, spännande! Du är en duktig och lyhörd fotograf, det syns på dina bilder,tycker jag. Det här kommer att gå galant, vännen.
  Lycka till!
  Kram Tina

  SvaraRadera
 2. Hej igen, var ju bara tvungen att ge lite feed back på hemsidan direkt.
  Du har en stilfull, lugn och lättåtkomlig hemsida, tycker jag. Bra info med urfina exempelbilder! (Min favorit är de två flickorna bakom granen..) men de andra bilderna är naturligtvis fantastiskt fina dom också, Pernilla!!

  Dubbelkram Tina

  SvaraRadera
 3. grattis till ditt stora beslut! vilken fin hemsida du gjort! den är mycket tydligt, det är lätt att hitta information, och där finns inget onödigt tjafs man irriterar sig på. kör hårt och stort lycka till!
  kram
  ingela

  SvaraRadera
 4. Men va roligt! Grattis! Jag tror att de kommer gå jätte bra. Och väldigt bra ord om vad du har bestämmt dig för. Det är ditt liv och bara du som kan leva de! Kram

  SvaraRadera
 5. Men du, vad himla roligt!! Stooort Grattis! Jag önskar alla människor skulle följa sitt hjärta och våga förverkliga sina drömmar! Tänk vad det gör underverk för själen!! Jag tycker hemsidan är jättefin, såg INGENTING jag skulle vilja ändra på, allt var kanon. Roligt att se före och efter-bilder på foton också, bra för kunden att få inspiration och själv kunna tänka till hur man vill att sina favvo-foton ska se ut!

  Ha en fin lördag vännen!

  Kraaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 6. Nu blev jag så glad att det spritter i mig!!!!
  Både för att du följer din dröm och för att jag också startar mitt företag nu (dock i en annan bransch som jag snart ska berätta om:) Nu kan vi hejja på varandra!!! Visst är det roligt?!!!

  Jag är helt övertygad om att det kommer att gå bra för dig!!! Dina bilder har jag alltid beundrat och jag tror att din bildkonst kommer att gå hem! Kikade in på hemsidan och jag gillar att den är ren och enkel, tydlig och med dina fina bilder som talar!! Kommer jag på något annat så meddelar jag dig!

  Kram och LYCKA TILL!!!!!!!!!!

  SvaraRadera
 7. Hej Nilla!
  Jag säger bara en sak: Jag älskar dina bilder!
  Dina hemsida är superfin o inspirerande!

  Ett stort Lycka Till!
  Kraaam Therese

  SvaraRadera
 8. Grattis till ditt egna företag, anade att något sådant var på gång!:) Kommer att gå jätte bra och jag tyckte att hemsidan var riktigt bra.
  Kram

  SvaraRadera
 9. Roligt att du är igång! Jätte kul med dina utställningar! Jag hörde att du har pratat med min svåger. Hoppas det blir något där också. Han skulle ta hem närbildslinser till mig. Jag har saknat det, speciellt på sommaren då det vore kul att fota växter och smådjur på nära håll. Jag ska besälla några förstoringar genom honom. Tänkte rama in och sätta på väggen på jobbet. Kram Stina

  SvaraRadera
 10. Nu kan man förstå vad det var med alla fina bilder du visat tidigare.
  Grattis till dig och lyckat till med företaget!!
  Var inne igår och tittade på hemsidan sent igår kvälloch tycker den gav ett varmt & stilrent intryck!
  Vad härligt att få göra något man trivs med, har små drömmar jag med...

  Kram Helena

  SvaraRadera
 11. Superfin hemsida! Jag har mailat dig på din adress där. Hoppas du förstår vad jag menar typ. Annars så får jag förklara mig mer tydligt igen:) Ha en fin lördag kväll!
  kram CC

  SvaraRadera
 12. Hej vännen! Vad modig du är! Jag tycker du är jätteduktig och din hemsida är jättefin, enkel, tydlig och snygg! Lycka till med allt jag tror på dig! Kram Maria

  SvaraRadera
 13. Vad härligt att du följer din dröm! Det är alltid inspirerande. Även jag har ett nyårslöfte; jag skall bli mer av en doer och mindre dreamer, haha. Det är viktigt att leva sina drömmar i den mån det går!

  Hemsidan ser jättefin ut! Jag tycker dock gott att du kan ta lite mer betalt för familjefotograferingar än enskilda porträtt. Det brukar krävas både mer tid och fler bilder för att få fram en bild där alla blir bra. Våga ta betalt för ditt arbete! Du gör det bra! ;-)

  Kram,
  A

  SvaraRadera
 14. GRATTIS till ditt beslut! Ska genast in o kolla hemsidan, säkert lika fin som bloggen : )

  Ha en bra kväll!

  Kram Mia

  SvaraRadera
 15. Oj så fina bilder!! Riktigt fin hemsida :)

  Kram Linda

  SvaraRadera
 16. Grattis Pernilla och ett stort lycka till!

  Vad roligt och vad spännande och så rätt.

  SvaraRadera
 17. Hej..

  Grattis !! Bra val att gå din egen väg !!
  Sidan är jättefin och lätt att förstå..
  Blev såå imponerad av din vackra foton..
  Vad duktig du är !

  kram Mia

  SvaraRadera
 18. Vad roligt och spännande!! Grattis!!

  Hemsidan tycker jag ser väldigt
  fin ut och lätt att hitta, inte alls
  rörig. Du är så duktig!!

  Lycka till!

  Kram C

  SvaraRadera
 19. Vad kul :) Vilken fin hemsida! :) jag funderar med att ta mitt intresse till nästa nivå. Men gud så feg jag är! Många kramar från Emilia

  SvaraRadera
 20. Grattis! Vad roligt och spännande. Du är ju så duktig så det kommer gå super bra!
  Fin fin hemsida.

  kram anna

  SvaraRadera
 21. Grattis till beslutet att satsa mer på fotografering och eget företag!! Du gör helt rätt!

  Din hemsida är väldigt, väldigt stilig! Snygg logga har du också. Jag är totalt fashinerad av dina konstfoton, dom där "sagoboksbilderna"!

  varmt lycka till och hoppas du får många trevliga uppdrag!
  kram, Ann-Christine

  SvaraRadera
 22. Jag tycker att hemsidan var bra, tydlig och fin! Jättemånga fina och inspirerande foton! Det jag saknar är var du är verksam, kan vara bra att veta i vilken region eller stad du fotar...
  Stort LYCKA TILL med din verksamhet!
  Kram Lisa

  SvaraRadera

TACK för att du tar dig tid att lämna en hälsning!