13 januari 2011

TRÖTT....

Det här med att börja jobba var en större omställning än jag trodde... Jag är helt sanslöst TRÖTT!!! Och då har jag ändå bara jobbat 2 dagar den här veckan.
Ivanliga fall jobbar jag 2 dagar, är ledig onsdagar och jobbar sen 2 dagar till. Nu började jag ju denna vecka på tisdag, så därför är jag ledig idag istället.


Jag har bara varit uppe en timme med det känns som om jag skulle kunna gå och lägga mig och sova igen utan problem. Igår när jag kom hem från jobbet var jag så trött att jag var tvungen att ställa larmet på mobilen för att jag skulle vakna för att gå upp och lägga ungarna!Jag som hade tänkt att gå och träna idag. Undrar om jag kommer somna på löpbandet ;-) Kanske jag borde ge mig ut att fota lite istället. Bara man kommer ut brukar man ju piggna till lite, eller hur? (Av kylan om inte annat...)Och jag och C som ska gå på bio ikväll, hur ska DET gå?! Men filmen har visst fått ganska dålig kritik, så det kanske inte gör så mycket om man somnar ;-) Har en känsla av att det finns en annan anledning att vi ska se filmen, nämligen skådespelerskan som har huvudrollen...! The tourist heter den, nån som sett den?

Nej, nu måste jag försöka göra något av den här dagen. Ha det bra!


Kram