17 juni 2010

DAGENS KOMMENTAR

Nu är det sköna dagar!
Jag jobbar fortfarande, men C är hemma och är pappaledig och det är rena semestern att slippa hämta och lämna barn. Och dessutom står middagen färdig på bordet när man kommer hem :) Vardagslyx!

I dag fick jag dessutom skjuts till jobbet (det skulle köpas sprayfärg på Biltema till J2:s vapentillverkning...) I bilen kom dagens bästa kommentar.

J2: " Ni är så gamla. Eller...mamma, DU ser ung ut. Men pappa, han ser ut som en 80-åring!Ja, ni ser ju själva - ingen tvekan vem som är 80-åringen här, inte !
Själv ser man ju minst 40 år yngre ut... ;)


Självklart vill jag passa på att tacka er för alla snälla kommentarer jag fått under tiden jag inte mått så bra. Nu mår jag bättre, även om det går lite upp och ner. Vissa dagar är jag väldigt trött, men sån TUR är klarar jag av datorn mycket bättre igen :) Just nu spenderas nämligen lite tid vid datorn varje dag, då jag redigerar bilder och gör en fotobok från vår resa till Spanien för några veckor sen (varifrån även bilden ovan är tagen).
Det kommer säkert fler bilder från Spanien här på bloggen när jag behöver råd om vilken variant jag ska välja. Färg, svartvitt, kollage, texter, bakgrund - det finns så mycket man kan göra!

Ikväll blir det dock fotbolls-VM en stund innan jag ska gå och lägga mig. Tittar ni på VM?

Ha en skön kväll, alla bloggvänner!


Kram