25 juni 2011

HÄMNDEN ÄR LJUV

Trots allt som finns att se och göra i Danmark är väl ändå nästan Legoland det första man tänker på när man tänker på Danmark?

Det är verkligen en plats som är rolig för både vuxna och barn och vi hade en underbar dag där. Det var en stor fördel att vara där så tidigt på säsongen för till de flesta åkattraktioner var det inga köer alls, vi kunde gå in och ut som vi ville.I början var det ganska många mörka moln, men vi hade tur och slapp regn och lite längre fram på dagen blev det t.o.m sol och dags för solglasögon :)
När vi var på Legoland förra gången var A 6 år och älskade åkattraktionen "Kålormen" För er som inte provat den kan jag meddela att den är något av det värsta man som vuxen kan åka. Vagnarna är så små att man trycks mot sidan och får hålla fast sig allt man kan medan ormen både hoppar och åker runt, runt så att man blir alldeles yr och illamående. Alla barn, däremot, verkar älska den....

Vid förra besöket var det jag som fick åka denna tur med A om och om igen. Den här gången fick han överta ansvaret och åka med J2. Kunde väl inte vara så farligt?Eller...?


Och J2 ville åka måååånga gånger. Hämnden är ljuv.... ;)

Kram

8 kommentarer:

 1. Vi har varit på Legoland två gånger. Första gången var dottern bara 1,5 år, så då blev det inte så mycket åkande. Är verkligen ett roligt ställe, men vi åkte under högsäsong så köerna var lååånga.
  Hoppas att ni hade en trevlig midsommar!
  Kram grodmamman

  SvaraRadera
 2. Vi var på Legoland förra året och barnen var 12 och 7 år. Perfekt för att kunna få ta körkorten!
  Det var en lyckad dag både för barn och vuxna.

  Perfekt att ni valde att åka när det inte är riktig säsong med tanke på köer mm.

  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Underbart Pernilla. Hämnden är ljuv :-)

  SvaraRadera
 4. Visst är det kul där. Det verkar som vi har varit där samtidigt, med tanke på vädret... vi var där på fredagen innan midsommar och på söndagen. Himla kul hade vi alla! Och kålormen slapp jag nästan... en gång blev det med minstingen :) Många sommarkramar Åse (limetwig) min inloggning vill inte funka riktigt... grrr

  SvaraRadera
 5. Vi har faktiskt inte varit till Legoland och nu är ju barnen tyvärr för stora för att uppskatta det .
  Ha en fin start på ny vecka! Kram Kicki

  SvaraRadera
 6. Vad kul att läsa att ni har haft det bra.Vad skönt att det inte var så mycket folk där.Barnen tjatar om att få åka dit igen,Nåmi har ju inte varit där så snart blir det en tur dit igen,men om något år sådär framöver.Kram kram & välkommen hem!

  SvaraRadera
 7. i dag ångrar jag att vi aldrig åkte till legoland medan barnen var små. vi skulle ha tyckt om stället alla fyra...
  ha en fortsatt skön sommar!
  kram
  ingela

  SvaraRadera
 8. Vi var där förra sommaren och trivdes jättebra hela familjen!!
  Nästan så man längtar tillbaka :)
  Fast i år är det Gotlands tur, snaaaart!!
  Ha det så bra!
  A-C

  SvaraRadera

TACK för att du tar dig tid att lämna en hälsning!