06 januari 2011

FOTOGRAFERING

Visst är det härligt när man hittar något som ger en en massa glädje och energi! Just nu är det fotografering i mitt huvud mest hela tiden. Att fota gör mig helt enkelt så glad!:-D


Det finns många planer och tankar rörande min fotografering och här på bloggen kommer det troligen och förhoppningsvis handla mycket om det. Hoppas ni tycker det är ok!
Just nu jobbar vi med att få klart bilderna till utställningen vi ska ha den 26 februari-19 mars. Jag håller även på att göra en egen hemsida. Hoppas på era synpunkter när den är klar att visa upp!

På söndag ska jag fota en arbetskamrat till C. Innan det var jag så klart tvungen att öva lite, så jag pulsade iväg med C i den halmeterdjupa snön... Han var lite tveksam först, men jag tycker det blev riktigt bra bilder till slut!


Kram

13 kommentarer:

 1. very nice indeed!
  ha en fin trettondag! kram
  ingela

  SvaraRadera
 2. Bilderna blev jättebra. Vad snällt av honom och ställa upp.

  SvaraRadera
 3. vad duktig du är.
  kram
  Hanna

  SvaraRadera
 4. Jätte fina bilder! Skulle aldrig få min make att ställa upp på något sådant. Brukar få smyga mig till bilder på honom!:)
  Jag försöker fota en del, men än så länge har jag inte hunnit lära mig så mycket utan använder de inställningar som redan finns i kameran. Funderade igår kväll på detta med ISO, men har inte orkat ta reda på något mer om det än. Tycker dock att korten jag tar blir mycket bättre än med min gamla kamera och bara det är lycka!:)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Jättefina bilder!

  Måste också säga att fåtöljen är skitsnygg och ser onekligen skön ut.

  Kram LiseLotte

  SvaraRadera
 6. Det är bara kul att få se dina fina bilder.Jag har inte en sån bra kamera men hade jag det så skulle jag nog också tycka att det är betydligt roligare att fota.
  Vad kul att få se er hur ni såg ut när ni gifte er,du har bra gener & det är bara att var stolt för dem.Jag får också höra att jag ser yngre ut än vad jag är och jag har nog inte ändrats något alls sen jag var ung.det är ju bara positivt,så länge nu det varar.En vacker dag kanske allt bara rasar ihop & de gråa hårstråna kommer,hua!!kram på dig!

  SvaraRadera
 7. Med rätt kamera, intresse och handlag med kameran kan det bli så bra foton som du tar. Jag är imponerad som vanligt!!

  Ha en fortsatt snöig dag?
  Vill du ha tips på tapeter, välkommen in!

  Kram Helena

  SvaraRadera
 8. Du är så skicklig!!! Jag beundrar dina fina bilder. Jag har funderat på att köpa Photoshop Elements - så det får det nog bli.

  Tack snälla för sin söta kommentar och support om Blackballoon inne hos mig.
  Kram J

  SvaraRadera
 9. Kanon bilder på en snyyygg man, så är det bara!! Fina vinklar! Och vilken modell mannen är, han kan ju verkligen få till blicken, hihi.

  Jag ser verkligen fram emot foto-inlägg!!

  Önskar dig en fin dag!

  Kraaaaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 10. Gillar mest den där han skrattar!
  :)

  SvaraRadera
 11. Snyggt! Tänk om ens man hade ställt upp så... hade aldrig kommit på frågan här inte :)
  Ska bli kul att följa dit fotoäventyr!
  Ha det bäst! Åse

  SvaraRadera
 12. Det där lyckades du utomordentligt bra med! Vad roligt att du får syssla mer med fotografering!
  Kram Kicki

  SvaraRadera
 13. Helt underbara bilder! Bodde vi närmare varandra skulle jag genast boka in en fotografering hos dig. Kram

  SvaraRadera

TACK för att du tar dig tid att lämna en hälsning!