02 december 2010

HAR NI FEST, ELLER...?

För ett tag sen fick A ett brev från mormor. I det låg det pengar som han skulle dela med sina småsyskon. De bestämde tillsammans att de skulle ha fim- och pizzakväll och beställde hem en JÄTTESTOR familjepizza och hade hur mysigt som helst tillsammans.

Tyvärr stod det inte i brevet att mamma och pappa skulle vara med och dela på pengarna. Så vi blev inte inbjudna till denna fest, utan förvisade till köket!! Där fick vi sitta och knapra på varsin brödkant... Eller, nja, det var snarare så att vi blev så sugna på pizza att vi åkte och köpte vår egen! Men i alla fall var det lite synd om oss, eller hur!?Funderar lite på pizza idag igen. C är nämligen sjuk och hos oss är det han som lagar maten i vanliga fall. Nu blir det jag som ska fixa det, men jag tycker det är såååå tråkigt! Igår blev det färdiggrillad kyckling och idag...?

Mottager gärna middagsförslag (ifall C skulle fortsätta att vara sjuk nån längre tid!). Men det måste gå snabbt och lätt och kräva minsta möjliga arbetsinsats vid spisen:-)

Kram

Pernilla