31 januari 2010

Hemma hos Pippi

Så var det dags för mig och Julia att fara ner till Junibacken i Stockholm. Julia och jag packade det viktigaste i en ryggsäck (ballerinakex, festis och kanelgifflar) för att sedan skyndsamt ta oss ner till Uppsala med buss. Julia var otålig: "Är vi i Stockholm nu då?" Då hade vi inte kommit längre än till gamla uppsala (vi bor en liten bit norr om Uppsala).

Så fort vi hade kommit ombord på tåget till Stockholm ville hon fika. Dags för fika numero uno!!!

Både hon och jag är notoriska fikomaner (personer som älskar att fika). Måste tillägga att vi hann med hela tre fikastunder under vår resa!
Junibackens alla byggnader är ju helt fantastiska. Barnen kan springa runt och leka över allt. MenPippis hus är ändå, i mitt tycke, den häftigaste byggnaden där. Vid första anblicken är det bara en lite finare lekstuga för barnen att röja runt i, men så började jag se vilka fantastiska detaljer de som gjort hennes hus tänkt på och tagit sig tid till att lägga till. När jag väl hade upptäckt detta, blev det så mycket roligare att bara gå runt och titta på alla dessa små roliga detaljer som finns överallt där på Junibacken.
Jag och Julia har haft en underbar far och dotter dag tillsammans och nu har hon slocknat i sin säng med ett nöjt leende på läpparna. Snacka om KVALITETSTID!!!