03 oktober 2010

IKEA OCH BADRUM

Det har verkligen varit fullt upp i helgen. Jag har inte haft en sekund över att sitta ner vid datorn :o
Inte till att sitta ner överhuvudtaget, känns det faktiskt som...

Igår var vi runt till tusen olika affärer för att kolla in kakel, klinkers och badrumsmöbler. Är lite sugna på ett fristående tvättställ, lite liknande det på bilden. Problemet är skivan det ska stå på. En laminatskiva verkar värdelöst, med plaskande barn som tvättar händerna gärna och länge... En stenskiva vore perfekt, men jag tycker det är lite dyrt. Tycker det vore coolt med en betongskiva, men har inte ork att sätta igång ett sånt gjutningsprojekt. Undrar om de är billigare att köpa än sten? Har ni nåt tips eller annat förslag?


När vi kom hem var det storröjning i J1:s rum. Vi hade också hunnit in en sväng på Ikea och köpt ett skrivbord som enligt J1 och mig skulle upp samma kväll. Vi höll på till klockan tolv... Men J1 var verkligen duktig, han ville skruva alla skruvar själv och det gjorde han. Jag behövde bara vara med och läsa beskrivningen.
Vad roligt att så många vill vara med på utlottningen! Jättekul också att jag genom era kommentarer har fått en del nya bloggar att titta in på :-)


Kram