01 september 2010

BADRUMSINSPIRATION

I dag har jag haft en trevlig dag! Vi har haft en hantverkare här som har tittat på alla våra projekt och ska lämna en offert efter helgen. Han verkade väldigt bra, så jag hoppas, hoppas att hans offert är bra! Sen måste vi kolla upp lite referenser också, men det kändes väldigt bra.

Jag tycker det är så viktigt att man får tag i någon som man känner att kommunikationen fungerar med. Vi har nämligen haft kontakt med en annan firma, som efter att de varit här, fått förklaring på telefon, via mail och på ritningar vad vi vill göra och ändå tror att det ska vara på ett annat sätt...

Ett av projekten är att göra om badrummet. Det skrev jag om för ganska exakt ett år sen, men då blev det inte av. Nu hoppas jag att allt stämmer och vi kan få vårt badrum!

Det kommer bli ganska enkelt och lite åt det minimalistiska hållet, troligen med svart golv, inbyggt badkar och vanligt vitt kakel. Badrummet är väldigt litet, så det går inte in så mycket mer än badkar, handfat och toalett. Någon slags förvaring också, kanske.Bilder från Badrumsportalen


Även om vårt badrum inte kommer likna de badrum jag visar på dessa bilder är det väldigt roligt att surfa runt och leta inspiration på nätet. Det finns så mycket fint!

Tankar och tips på vad som är bra att tänka på när det gäller badrumsrenovering och hantverkare mottages tacksamt!

Kram