28 mars 2012

BYTA JOBB?

Bättre dag på jobbet idag. Tur att det även finns många TREVLIGA människor där, som förgyller dagen och gör det värt att trots allt gå dit.

Men det är klart, ibland funderar jag på om man kanske skulle byta jobb. Att jobba med samma sak hela livet... Jag menar, det beror så klart på hur varierande jobbet är, men egentligen är det ju inte så konstigt om man blir less ibland.Frågan är vad jag ska göra istället. Frisör kanske?

Nu är det ju i och för sig så att jag aldrig klippt någon i hela mitt liv. Inte ens mina egna barn när de var små. Så hur vet jag om frisör är något som passar mig?
Det är väl bara att prova, helt enkelt!


Så jag plockade fram stora kökssaxen och valde ut mitt offer. J2 är så rädd om sitt långa hår och J1 fick jag inte komma i närheten av, så det fick bli A. En cool tonåring med långt hår är ju inte så noga med hur han ser ut;)) Eller...?

Nä, jag skämtar så klart! Det var hans eget val och han är hur nöjd som helst för nu när han inte behöver styla håret kan han sova en halvtimme längre på morgonen!:)Hur är det med er? Vad jobbar ni med? Har ni bytt yrke eller hållit er till samma? Skriv gärna en kommentar!Kram