17 mars 2010

PROJEKT BAKBOK

Jo, som jag skrev förut har jag startat ett projekt som ska bli en present till mig själv. Jag ska göra en bakbok! :)
Nej, den kommer inte att ges ut av ett förlag. Min dröm är faktiskt inte att se den på bokdiskarna. Jag gör det inte för att försöka tjäna pengar. Anledningen är en helt annan - nämligen bilden ovan. Som föreställer min receptsamling...Med nuvarande "lösbladssystem" är jag lite orolig att mina favoritrecept ska försvinna... Så jag har tänkt att göra en egen bakbok i form av en fotobok, där jag samlar det allra viktigaste.Jag tycker fotoböcker är jätteroliga, har bl.a gjort böcker från våra resor och barnens första år. Men man kan ju använda dem till allt möjligt - som t.ex. en egen bakbok!


Baka är ju något som jag älskar att göra och fota likaså. Så nu har jag riktigt roligt samtidigt som jag rensar upp bland alla mina recept! :)Dessutom tycker jag om att ha en plan och ett mål med det jag gör. Jag fotade mycket förr också, men visste inte riktigt vad jag skulle använda dem till. I och med bloggen har det blivit mycket roligare att fota igen.
Och att göra en bakbok innebär att jag faktiskt ska använda mina bilder till någonting, vilket gör att fotandet känns mer meningsfullt, inte bara ett nöje (Även om det förstås ÄR kul - det är ju därför jag gör det!)
Så idag blev det hel massa foton under tiden jag bakade! Och jag hade så roligt!!!Dessutom är det här världens godaste chocolate chip cokies. T.o.m bättre än Leilas recept! Jo, jag lovar!

Uppdatering: receptet finns här.


Kram

GODMORGON!


God Morgon!


ONSDAG - min lediga dag - min vardagslyx! :)
Idag har jag dessutom sällskap av en hostig och "suuupersnuvig" J2 här hemma. Det här är tänkt att bli en bakdag och vi har tjuvstartat med lite scones till frukost. Mysigt för de stora barnen att få äta nybakt innan de skulle iväg till skolan.


Jag har fått en idé om att göra en fin present till mig själv ! :o

Det blir ett projekt där jag får göra det jag tycker är roligt och i slutändan blir det också något jag har nytta av. Berättar mer sen!

Ha en bra dag!