22 december 2010

JULGRANENIdag har vi klätt julgranen. Ja, eller barnen klädde den, jag fotade mest;-)
Alltid, alltid, alltid, så länge jag kan minnas, har jag klätt julgranen kvällen innan julafton. Men nu ville barnen att vi skulle göra det idag och det kändes ganska bra det med!Nu är det inte mycket kvar att fixa inför den stora dagen. Julmat var vi och handlade idag och det blir mycket färdiglagat. Jag vet att vissa anser det vara en fullständig katastrof att köpa köttbullarna istället för att laga dem, men nu blev det så... Och det är jag nöjd med!

C jobbar alltid som mest dagarna innan jul när julhandeln går som bäst, men själv har jag varit ledig sen i tisdags. Den här julen har jag inte ställt några större krav på mig själv och inte stressat ihjäl mig pga några måsten, utan bara haft mysigt :-)
Imorgon ska jag slå in paket, kanske baka lite mer pepparkakor och så ska vi fixa jansson och skinkan när C kommer hem på kvällen. Men allra mest ska jag njuta och längta tillsammans med mina förväntansfulla barn. Dan före dan...

Hoppas ni alla har det bra och har tid att njuta av julen!

Kram

SNÖSKOTTNING


Det här med snöskottning är inte helt lätt...
Ganska svårt, faktiskt!

Men nu... så där ja! Blev det en bra bild?
Har vi inte fotat färdigt snart, mamma? Jag vill gå och leka!

Har ni också mycket snö? Här snöar det varenda dag, känns det som. De är fantastiskt vackert och visst är det härligt att det blir en vit jul! Det jag inte tycker om är att vår bil blir "inplogad" på garageuppfarten varje dag.
Mycket skottning blir det... Men det är ganska mysigt när man kan göra det tillsammans! Och så kan man ju passa på att fota lite ;-)


Kram