02 maj 2012

OLIVTRÄD



Olivträd är bland det finaste som finns tycker jag! När C fyllde år kom blomsterbudet hem till oss inte mindre än 2 (!) ggr  och ena gången hade hon med sig ett olivträd, till min stora lycka:)
(Bra tänkt där, Herr & Fru Q!)


 Det här olivträdet köpte jag igår, på en stormarknad. De hade ett bra pris och samtidigt behövde A lite nya sommarkläder, så en snabbsväng och handla kunde väl vara ok, trots att det var så fint väder igår och man helst ville vara utomhus.







Snabbsväng - jo visst... Vi handlade det vi skulle och gick ut till bilen bara för att upptäcka att jag inte hade någon bilnyckel!!!  Letade, letade , letade i alla kassar, men jag kom ju ihåg att jag hållit den i handen (hade ingen väska, inga fickor). Gick runt och frågade om det hade hittats och lämnats in någon nyckel, men givetvis inte... HUR skulle vi komma hem!?!?!

Till slut sa min kloka son åt mig att ta det lugnt och gå tillbaka exakt den väg jag gått tidigare, så skulle jag säkert hitta nyckeln nånstans på golvet. Så det gjorde jag och ja, det gjorde jag - hittade nyckeln alltså! På golvet mitt bland alla olivträd...
Och så vi kom hem till slut :)


Några av er skrev att ni inte kunde se mina bilder. Kan det bero på vilken webläsare man använder? Jag märkte nämligen samma sak på jobbet, där jag använder Internet Explorer = inga bilder. Hemma med
Google chrome och Opera fungerar det däremot.
Jag ska prova att göra några förändringar, säg gärna till om ni ser någon skillnad! 





Kram