14 januari 2011

TVKVÄLL

Tv-kväll i soffan! Här tittar vi på Let´s dance och "vissa" är så jobbiga att de inte kan låta bli att blogga i pausen... Men eftersom jag nu råkat fastnat på kort för en gång skull tänkte jag slänga ut det på bloggen! :-)

Kram

NY LAMPA

Det är verkligen skönt att det börjar bli ljusare nu! När jag hämtade J2 på dagis halv 4 innan jul var det kolmörkt, men det är det inte längre nu vid samma tid. Härligt!

Men både lampor och ljus behöver ju fortfarande tändas framåt eftermiddagen och kvällen. Så häromdagen blev det en ny lampa inköpt! Den är från Clas Ohlson av alla ställen, men ibland kan man hitta små guldkorn där också ;-)
Bion igår var helt ok, faktiskt (jag somnade INTE!) För min del handlar det nog mycket om vilka förväntningar jag har innan på filmen. Eftersom den här filmen fått så mycket negativ kritik i pressen trodde jag att den skulle vara riktigt dålig men den var, som sagt, helt ok. Och så är det ju förstås väldigt mysigt att få göra något tillsammans, bara C och jag. Det är så många år sen vi var på bio att jag inte ens kan komma ihåg när det var...

Ha en skön fredag och njut av helgen!

Kram