19 augusti 2010

VARDAGSLYX

Hej Vänner!

Efter att ha läst era kommentarer på förra inlägget, där några av er inte trodde att mannen i ert hus skulle kunna bygga nåt liknande, tror jag att en liten förklaring är på sin plats...

Anledningen till att jag skryter om fotpallen är att jag inte ens i min vildaste fantasi trodde att C skulle kunna bygga nåt sånt :o
Ärligt talat tror jag inte han trodde det själv heller! Flera av våra projekt har många gånger blivit mindre bra, om man säger så...
Men plötsligt händer det! Och då måste man givetvis skryta om det på bloggen;)

I kväll har vi lyxat med äppelpaj! Extra god blev den eftersom äpplena var plockade från vårt eget äppelträd:) Att kunna göra en paj på sina egna äpplen tycker jag är vardagslyx!

Vi har snart bott i vårt hus i 6 år, men lyckokänslan över att ha ett eget hus, en egen trädgård och att vi har det så bra i vårt lilla hörn av världen, finns fortfarande där varje dag. Jag är väldigt nöjd med mitt liv!

Kram

SKRYTBYGGE

Det ni ska kolla in lite extra här är fotpallen till denna däckstol. Det är nämligen så här...

Jag har 2 såna här stolar på framsidan, en liten och en stor. De är köpta på Jula till riktigt bra pris:) Man får måla dem själv, men det tycker jag är helt ok. De på framsidan är vita, men så kom jag på att jag ville ha en svart på baksidan också, så vi köpte en ganska tidigt i våras.
När jag sen på sommaren äntligen fick tid att skruva ihop och måla den visade det sig att jag inte hade köpt med någon fotpall. Varför jag inte köpte den samtidigt som stolen undrar jag verkligen???

Så vi åkte för att köpa en, men fick då veta att de var slut för säsongen! Katastrof!!! Jag som hela tiden sett framför mig hur fint det skulle bli...

Men när vi tittat lite närmare på den fotpall vi hade insåg vi att det nog skulle gå att bygga en själv. Så av ett "Tryggve" hyllplan från Ikea och några trälister blev det en fotpall! Billig dessutom, eftersom vi hittade materialet i garaget:)


C var mycket stolt över sitt bygge (det var han och inte vi som byggde!) och jag måste säga att jag blev mycket nöjd jag med!

Kram