22 februari 2010

TÄVLA HOS JENNY!

Idag är jag glad och faktiskt lite stolt...!

Jag har fått äran att ha ett litet samarbete med Jenny med bloggen Hemma på Kråkered! Jenny är en härlig bloggerska med en mysig blogg som jag verkligen rekommenderar er att besöka om ni inte redan varit där! Jenny firar 75 000 besökare (grattis!!) och där kan ni nu se mina smycken som vinst hennes tävling :)Vill ni vinna detta smyckesset kan ni gå in och tävla här.


Ikväll har jag varit ute och ätit med mina underbara arbetskamrater efter jobbet. Vi var på en Thai resturang och åt en god buffé. Jag tycker det är sååå bra med buffé, har annars alltid så svårt att bestämma mig för vad jag ska beställa. Enda problemet är att man inte riktigt inser hur mycket man egentligen äter...!

Nu måste jag försöka gå och lägga mig, annars kommer jag väl aldrig upp imorgon... Men efter att ha gått hem från bussen i -20 graders kyla är det svårt att slita sig från den varma brasan!

Kram Pernilla

VECKANS TANKE V.8

v.8


Ett leende kan göra så mycket...

Att mötas av ett leende när man vaknar på morgonen kan förändra hela dagen och gör det mycket lättare att fokusera på att vara positiv!

I helgen fick jag ett leende som fortfarande gör mig varm i hjärtat...

Ha en bra måndag!

Kram Pernilla