14 juli 2010

VÅFFELKVÄLL

Nu har vi haft över 30 grader varenda dag i snart en vecka. Det är helt otroligt och helt fantastiskt! Igår var den varmaste dagen hittills. När klockan närmade sig halv fem var det fortfarande 35 grader varmt!!!
Och termometern sitter på den sidan av huset
där vi inte har någon sol på hela dagen....Enda nackdelen med värmen är att det inte blir speciellt mycket gjort. Det är först när temperaturen går nedåt 25 grader som vi börjar kvickna till och det gör den inte förän framåt tio- elvatiden! Vi vänder på dygnet och har konstiga mat- och sovtider. Igår hade vi våffelkväll klockan tio i skymningen:)Men det är härligt, det är vardagslyx!

Kram

BLÅBÄR

Vi har haft det sååå varmt den sista tiden, över 30 grader varenda dag! Det är härligt, jag klagar absolut INTE, men träningen har totalt kommit av sig. Tanken att ge sig ut i spåret i skogen i denna värme har liksom inte infunnit sig.

Tills idag när en viss fröken hade bestämt sig för att baka blåbärsmuffins. Tyvärr var blåbären på baksidan inte riktigt mogna, utan vi var tvugna att ge oss ut i skogen, som ligger flera hundra meter bort! Vi försökte tala om för henne att det var för varmt, men det var ingen diskussion - hon skulle plocka blåbär. Efter att vi gått några meter på gatan började hon förstå vad vi menade. "Åh, jag önskar att det var vinter", gnälldes det...

Men blåbär skulle hon plocka och blåbär blev det! :)


Men några blåbärsmuffinsar blev det INTE. Efter den turen var vi helt slut och har inte hämtat oss än...

Kram