05 september 2010

HÖSTMARKNAD

Den här helgen var det dags för marknad vid Ulva kvarn. En trevlig hösttradition som jag dock missat de senaste åren, pga att vi då befunnit oss i Spanien just vid den här tiden.

Till min stora glädje fanns min favorit fortfarande med - ett stånd där de säljer rykande färska tunnbröd med ost och smör som smälter... Mmmm, vad gott!!!Något som jag verkligen skulle vilja ha är ett sånt här underbart fårskinn. Men tyvärr var det inte planerat att göra av med de stora pengarna i dag... Men det finns på min önskelista! Är det kanske någon som vet var man kan köpa ett fårskinn till bra pris?
Ulva kvarn är en hantverksby med konsthantverkare, butiker, restaurang och café. Även marknaden är inriktad på hantverk, men det finns även en del ätbart förstås. Och det var visst mest sådant som fastnade på mina bilder! :-)Nu ska jag röja lite (i vårt hus kan man inte ens kalla det städa!) och sen ska jag baka en äppelpaj. Lite mys vid brasan ikväll innan vi samlar oss för en ny arbetsvecka kan man gott behöva!

Kram