28 februari 2012

ANNORLUNDA SMINKTIPS

En sån här bild är antagligen olaglig att visa upp i den "vackra" bloggvärlden ;) Jag ursäktar mig med att jag var väldigt, väldigt trött (och sjuk). Och att effekten av det jag vill visa inte blir lika stor om ni inte får se hela sanningen!
Ja, nånting måste man förstås hitta på att göra när vi nu inte kunde vara ute så mycket på sportlovet. Både barnen och jag var hängiga och för deras del blev det mycket film och tv-spel. Min man och jag roade oss istället med photoshop:)

Det här med att sminka sig är inte riktigt min grej. Jag tycker det ser jättefint ut på dem som kan göra det snyggt. Men det kan också se väldigt fel ut om man inte kan... Och eftersom jag tillhör den senare kategorin använder jag ev. lite mascara, men ögonskugga - nej då tycker jag inte jag ser klok ut!

Men visst vore det ändå lite kul att få se hur man skulle kunna se ut om man blev sminkad...
Och det är då man tar till photoshop!


Jämna till huden.......på med puder och ögonskugga.......gör man dessutom bilden svartvit blir effekten ännu större...Inte ens jag själv skulle kunna se att det är jag på bilden om jag inte visste!:D

Inte så konstigt kanske, att filmstjärnor ser så perfekta ut på alla bilder. Det går ju faktiskt att göra vissa justeringar och förbättringar ;)


Ha en bra dag!


Kram