08 juli 2010

FRISÖREN, FYND OCH MAKE-OVER

Idag har vi varit inne i stan hos frisören, både A och J1 har äntligen fått en frisyr!! Vi var på ett nytt ställe som rekommenderats av grannen och vi blev verkligen jättenöjda! :)

Dessutom fanns det något mycket trevligt som sysselsatte både J2 och mamma när killarna klipptes... En trappa var det en liten butik med smycken från bl.a A&C, Pilgrim, Pearls for girls, Våga - ja, ni vet alla de där SNYGGA! Och det bästa av allt var att det var 30-50% rabatt på säkert hälften av alla smycken :D Det blev några inköp som jag ska visa er senare.

Vi var även inne en liten sväng på CO och hälsade på C och lyckades då få med oss den här hem:Jag vet inte riktigt hur det gick till.... Men för 1200 kr får man väl i alla fall kalla det ett fynd.
Och fynda gillar vi ju - oavsett vad det är vi fyndar! (Även om jag personligen gillade fynden som glittrade och glimmade lite mer...!)När vi kom hem var J1 så inspirerad av sitt besök hos frisören att han genast satte igång att göra en "make-over" på J2! Det gick förvånadsvärt bra med tanke på att jag själv inte brukar få komma i närheten av hennes hår med en borste....

Även jag själv fick en stylings-omgång, vilket passar bra, eftersom jag ska ut och äta middag i kväll. Som födelsedagspresent från en god vän har jag blivit bjuden på middag:) Vi ska till ett ställe som heter Lingon där jag aldrig varit, men hört mycket bra om. Det ser jag verkligen fram emot!

Ha en bra kväll!Kram