19 januari 2011

NYTT BADRUM
Badrummet är alltså klart! Och jag lovade ju bilder. Inte så smart kanske, att lova att visa bilder innan man tagit dem. Det visade sig i alla fall vara väääldigt svårt att ta några vettiga bilder därinne. Dels för att badrummet är modell mini och går man in i det och försöker ta en bild får man med en fjärdedel av badkaret, typ. Och står man utanför blir man något begränsad av dörröppningen. Inga översiktsbilder, alltså!
Badrummet går i alla fall i svart och vitt, vitt, vitt som ni ser. Vitt på golvet och väggarna med vit fog - rekommenderas INTE enligt kakelförsäljerskan, men det tog vi ändå!:-) Fogpennan lär väl komma fram lite då och då... Skulle köpt lite hängare och annan dekoration idag, men kunde inte bestämma mig för vad jag ville ha, så det enda vi kom hem med var några handukar. Men nån form av inredning ska det väl bli så småning om.

Ikväll är en viktig kväll. Jag har äntligen lyckats tjata med mig C på spinning! Ska bli spännande ;-) Han har redan förvarnat Ewa på gymmet att det kan komma att behövas hjärt-och lungräddning i kväll...


Kram

BADRUMSRENOVERING KLAR!

bild från nätetBadrummet är KLART!!!! Nu ska jag ut och leta krokar, handukshängare och lite annat smått och gott:-) Bilder på badrummet kommer i kväll!

Kram