27 augusti 2012

TITTA IN OCH PROVA!

Ni som brukar läsa min blogg vet ju att jag älskar att redigera bilder. Skulle kunna ägna dagar (och nätter) åt att sitta vid datorn och förändra bilder med actions, texturer och annan redigering om bara tiden fanns. 

Idag har jag varit hemma med en förkyld J2 som inte orkat så mycket mer än att ligga framför TV:n. Vilket alltså gav mig tid att sitta vid datorn och prova några nya actions. 
OCH så har jag äntligen fått tid att leta upp en funktion som jag länge velat ha till mina redigerade bilder här på bloggen. Jag tycker alltid det är kul med före- och efterbilder när man har gjort en förändring. Och allra coolast är det ju när man bara kan peka med musen över en bild så förändras den, dvs "mouse over". Nu vet jag hur man gör! 

Prova och tala gärna om om det fungerar eller inte! (Det har sett bra ut när jag provat, men det kan ev. bli problem beroende på vilken webbläsare man använder).
Mouse over: rör musen över bilden för att se hur den såg ut innan den redigerades.J2 är som sagt riktigt förkyld och själv fryser jag och har ont i halsen... Inte bra! Vi som snart ska ut och resa, jag har INTE tid att bli sjuk nu! 
För säkerhets skull låter jag bli att ge mig ut och springa och sitter istället kvar vid datorn med en  latte och lite choklad och fortsätter redigera bilder. Stackars mig.... ;)
Kram